En hemkommun i blåsväder

Idag har jag legat på soffan under ett täcke, halvsovandes med en fruktansvärd huvudvärk över ansiktet (!?!). Har medicinerat mig med mina sista Ipren och nässpray, men inte tusan har det hjälpt. Kan det vara bihåleinflammation kanske?

Hittade i alla fall en artikel om min kära hemkommun Vellinge som roade mig väldigt. När jag fick reda på att beslutet att Vellinge skulle ta emot fem ensamkommande flyktingbarn om året, tänkte jag att det var på tiden. Det är ett bra politiskt beslut för kommunen, men sanningen är att det aldrig kommer flytta några flyktingbarn till Vellinge. Det kommer inte finnas familjer för de att bo i.

Nu har Göran Holm varit så korkad att han erkänt detta för en reporter som (o)lyckligtvis hade en dold mikrofon. Göran borde ha mer vett och inse att en reporter alltid letar efter bra storys och speciellt om reportern kommer från Uppdrag Granskning. Göran är en snäll karl med lite storhetsvansinne och förbannat rolig. Jag gillar borgmästare Göran och min gamla hemkommun, man får bara inte ta det på allt för stort allvar.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *