En helg

Dåligt bloggande i helgen känner jag, men har helt enkelt haft helg. Välbehövligt var det också. I lördags gick jag till Nicke och fick massage innan vi förberedde inför Boss examensfest med white trash tema. Bra fest blev det och jag blev några blåmärken rikare. Allt var som det ska med andra ord!

Jag lyckades göra illa vänsterhanden och vaknade jag tidigt söndag av att jag lägger mig på den handen. Blev brutalt påmind om smärta i handen och eftersom jag redan var vaken kunde jag ju lika gärna väcka lite fler folk. Ringer och väcker Stephan och Boss, Stephan straffade mig genom att låta mig handla Coca cola och snus och komma bort och sällskapa. Boss och Jamal kom lagom till pizzerians öppning, så pizza och film fick det bli. Sen jag blev liggandes i Stephans säng hela dagen och halvsov till tre filmer. Framåt kvällen förflyttade vi oss till Martin där jag halvsov i soffan framför nästa film fint utsträckt över Boss och Stephan.

Nu sitter jag snurrig och skakig på radion. Jag får inte äta idag nämligen. Ska till sjukhuset på ultraljud och då får man inte ha ätit eller druckit. Så fingrarna snubblar friskt över tangenterna och hela jag är sluddrig i huvudet. Men men, blir säkert bra. Eftersom det blir stressigt från radion så ställer Stephan upp och kör mig, tur det så snurrig som jag är. Nu ska jag försöka göra vettigt, önska mig lycka till!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *