En dag i slöhetens tecken

Inte många vettiga knop har gjorts idag, en snabb vända med dammsugarn, that’s it! Resten av dagen har spenderats i soffan sett film och halvtaskig tv. Lite mys med mig själv helt enkelt. Har dock haft ont i hela kroppen och inte riktigt orkat göra mycket mer. Var ner en sväng på konsum, vilket var en kraftansträngning. Blir nog tidigt i säng idag så jag kan vakna pigg och glad och ta tag i måndagen. För visst är det måndag imorgon? Lite dålig koll här… Aja, dåligt väder väntas hela veckan så jag kanske får något vettigt gjort under veckan så jag kan njuta av det fina vädret därefter utan dåligt samvete. Lägga ut möbler till försäljning och införskaffa nya samt skriva en hemtenta och rensa lite skit här hemma. Bäst att göra en lista märker jag.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *