En bra dag

Har som sagt fixat, planerat och startat projekt idag mellan halv åtta och halv fyra. Tog knappt paus och glömde äta, haha. Helt inne i jobbet eller vad? Sedan hämtade jag upp Nicke och vi styrde stegen till Ica. Jag hade ett paket att hämta. Det var mina fina saker från Nelly jag beställde häromdagen. Köpte med mig sushi på vägen tillbaka, tyckte jag förtjänade det efter min alldeles underbara dag fylld av positiva besked. Upp till Nicke och Martin se film, Anna joinade, Martin försvann till bio, mys med lite mer film. Sen blev tant Sophia trött och gick hem. Ligger nerbäddad i sängen och slits mellan bok och film. Men eftersom det är mitt största problem just nu, så kan jag nog somna i lugn och ro.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *