Ego och stress

Idag har jag varit på stan och gjort små korta radiointervjuer sk enkäter. Lite pirrigt om utrustningen skulle funka, om folk ville svara osv. Men det gick bra. Jag valde ett ämne som Karlstabor är engegerade i. Färjestad och hockey! Fick tio svar och sedan tillbaka till kontoret och lyssna och klippa. Jepp jag har lyssnat på mig själv på högsta volym i hörlurarna, bara liiite ego, eller?! Fick en telefon idag och testade min mailadress också. båda funkar alldeles utmärkt. Har dock bara fått ett telefonsamtal från receptionen ang mitt mobilnummer och mailkorgen är tom… men det funkar i alla fall!

Jag ska klippa lite till innan jag ska rusa iväg på nollning. Ska representera S.E.R.O. idag på stadsvandringen. Massa stress. Jag slutar fem och det börjar strax efter sex. Jag ska under den tiden handla korv med bröd till drygt 100 personer och hitta på en lek. Och givetvis själv hinna byta om och få i mig mat. Det blir säkert bra till slut. Jag har tvingat Boss att möta mig tio över fem och hjälpa till eftersom mina styrelsekamrater sviker. Äh, ska nog lyssna lite till på min ljuva stämma innan stressen börjar.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *