Den långa väntan

Sitter och jobbar. Borde skriva på en hemtenta, men har deadlines till jobb. Jobb jag inte ens får betalt för, i pengar i alla fall. Det märks nu när jag ska resa massa, att jag inte har pengar. Det är inte några nöjesresor till solen vi pratar om, det är åka tåg över halva Sverige på studenter, dop, läkarbesök och så ska jag flytta mitt i allt. Jag får inte ihop det, tiden och pengarna alltså. Inte energin heller för den delen.

Just nu väntar jag på solen. Den har just lyst upp en liten fläck på mitt balkonggolv, om ungefär en halvtimme är det jag som ligger i solen på balkongen med datorn och pluggar. Jag låter nämligen bli att jobba mer idag, vill skicka in min sista hemtenta och flytta till Malmö nu. Just nu känns det som jag bor i två städer och jobbar i en tredje, så kommer det vara i ungefär tre veckor till. Sen ska jag byta adress, på riktigt och bara bo på ett ställe.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *