Dagens destination: Stockholm, Karlstad

Klockan fem ringde klockan idag. Inte för att jag inte legat vaken halva natten och klockan var helt överflödig, men ändå. Sitter i alla fall på ett tåg igen, mot Stockholm. Har två möten och en photoshoot idag innan jag ska till Karlstad framåt kvällen. För er som inte förstår så är photoshoot engelska. Vi ska ta pressbilder, men låter allt häftigt med photoshoot.

Visste ni att SJ AB blir bajs baklänges. Det är bara för att SJ är bajsdåliga. Blev ifrågasatt av personalen idag. Jätterolig morgon. Här betalar man extra för att få åka första klass, för att få något som kan kallas för service, så blir man ifrågasatt. Okej, mitt mecenat är gammalt, gick ut för en månad sen typ. Men det berättigar inte de att vara extremt otrevliga mot mig. Herregud, jag åker så jävla mycket tåg med SJ att jag finansierar minst en anställd om året.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *