Dagen efter

Igår var en riktigt lyckad kväll. Fick fira min födelsedag med några av mina bästa vänner och jag hade i alla fall kul. Väldigt hastigt beslutades det att vi skulle våldgästa teambuildningen på Rumpan Bar. Kjolen byttes ut mot den rosa overallen. Och jäklar vad vi röjde. Två timmar av dans, inse att man är gammal i nollningssammanhang, lite dans på bardisk och Öppna din dörr. Givetvis avslutades kvällen med fyllekäk på Max.

När jag sedan var hemma och skulle vara duktig och tvätta av sminket så tryckte jag – av misstag – in tvål i ena ögat. Ögat blev knallrött, gjorde brutalt ont och tårarna sprutade. Lyckades somna, men vaknade en gång i timmen och strax innan åtta gav jag upp hoppet om sömn och började se en massa avsnitt av The Big Bang Theory. Fast nu är jag trött så nu blir det soffläge en liten stund.

Önskar jag hade bilder från igår, men nää. Jag hade kunnat bjussa på en bild av hur jag ser ut nu, men den hade mest sett ut den ni såg igår och då kan ni lika gärna scrolla ner och titta på den. Jag är allt annat än vacker på den och är inte jättesugen på att ge er en till lika ful, just nu i alla fall.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *