Coco avant Chanel

Igår såg jag Coco avant Chanel, eller som filmen heter på svenska Coco livet före Chanel. Den har legat där hemma ett tag i väntan på rätt tillfälle. Idag var stunden kommen. Viken film! Det är kanske inte så mycket filmen i sig som imponerade, utan kvinnan. Hennes revolutionerande tänk och agerande gör mig så otroligt fascinerad. Efter filmen slut hade jag tänkt se en ny film, men förmådde mig inte att sätta igång den. Jag bara sitta där och tänkte. Reflekterade och inspirerades av filmen jag just sett. Jag vill läsa allt om Coco Chanel jag bara kan komma åt. Framförallt hade jag velat möta denna kvinna när hon levde. När hon var ung. Jag vill ha henne som vän. Jag vill vara som hon. Den här filmen ska ses igen och jag vill plötsligt lära mig franska.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *