Bygga skrivbord och dricka vin

Idag på kvällen köpte jag ett nytt skrivbord och en hylla. Hyllan fanns inte i Sverige, men den skickas från Köpenhamn och jag kan hämta den på lördag. Men skrivbordet. Det har jag byggt ihop ikväll. I instruktionsboken stod det att det behövdes två personer, en skruvmejsel och en halvtimme. Jag gjorde det själv med en skruvmejsel på en timme. Som sällskap hade jag ett glas vin. Det är skitfint. Får visa när hyllan är på plats också.

Idag har jag även besökt Apoteket. Köpt en tub-handleds-stöd-grejs. Haft ont i handleden i två veckor. Gav mig själv diagnosen överansträngd och köpte en stöd grej. Så nu ska jag bli bra, för det har jag bestämt. Men bäst på hela dagen har varit att mysa med min Jessie. Hon är bra hon.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *