Burn baby burn

Efter mitt förra inlägg skulle man kunna tro att jag legat på sjukhuset hela helgen, men icke! Efter sex låååånga timmar på akuten fick jag en spruta med smärtstillande i gumpen, som gjorde skitont hela kvällen så jag typ haltade, men ont i magen hade jag i alla fall inte :) Mari som precis anlände till Karlstad hämtade upp mig på sjukhuset och sedan blev det lite tacomys innan vi gick över till Martin och Nicke för lite Idolmys. Trötta och sletna efter dagens äventyr sov vi innan klockan slog midnatt.

Lördagen började, efter elva timmars sömn, med en tur på stan. Det blev lite shopping också, sånt som händer. efter lite vila blev det en snabb kaffe hos Stephan innan vi alla traskade mot min lilla lya och fixade en paj. Eller Mari fixade en paj till Anna, Stephan, mig och sig själv såklart. Sen kom det lite mer folk och lite mer folk, haha. Det blev rätt mycket folk tillslut. Men roligt var det. Är dock en stol, ett bord och ett glas fattigare, Tror visserligen att bordet och stolen går att fixa, så ingen större förlust alltså.

Mari åkte hem igen för ett tag sedan, så nu ligger jag ensam hemma och lider av ont i magen på alla sätt vis. Men mest är jag nöjd över att jag städade inatt, diskade, moppade golvet och allt, känns bra.

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Burn baby burn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *