Banta med lotion?

Har ni sett vilken rolig reklam jag såg på facebook?! En kräm som ska göra att man går ner i vikt. Banta genom att smörja in sig!! Undrar hur många som går på det. Hur många unga tjejer köper en kräm och tror att de kommer gå ner i vikt. Bara det är absurt. Fast det värsta är att det verkligen finns en produkt, en kräm, som ska göra att man går ner i vikt. Nä, jag behåller mina extra fem kilo och håller mig till vanlig hudlotion. Kanske att jag drar mig till gymmet om jag vill bli av med de extra kilona, eller slutar äta chips. Sen vill jag inte påstå att jag har extra kilon, är helt normal =) Min vikt alltså, men det är nog det enda normala med mig. Just det! Ingen bantningskräm för mig.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *