Attackförkyld

Vad hände? Visst, jag kände mig lite småkrasslig förut idag, men tänkte att det nog mest berodde på gårdagens fest. De senaste två timmarna har något hänt med min kropp. Bröstet blev ömt och huvudet tjockt. Andningen blev tung och det väser för varje andetag jag tar. Ögonen och näsan rinner ikapp och hostan överröstar tv:n. Tänderna kliar och kroppen blev svag.

Nu har jag bunkrat inför natten. Bredvid sängen har jag Ipren, Panodil, Voltaren och allergitabletter (kan ju hoppas att det är allergi och inte sjukdom), nässpray för förkylda och nässpray för allergiska, dålig hostmedicin, inhalator (som förhoppningsvis underlättar för mig att andas) och diverse krämer, näsdukar, vatten och annat nödvändigt.

Tycker ni att jag överdriver? Det tycker jag med. Men ska det göras ska det vara ordentligt. Okej, jag ska inte ta alla tabletter samtidigt eller använda båda nässprayerna samtidigt. Men jag är förberedd. Inatt när jag vaknar och är liten och ynklig och stånkar bara av tanken att kliva ur sängen, så finns allt jag kan tänkas behöva precis bredvid mig. Självklart även datorn. Ska tycka synd om mig själv och somna från en film nu och låtsas att det är någon som kliar mig i håret.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *