Åter i ensamheten

Lämnat Ola vid tåget, en skvallersväng hos Anna och nu….. gammal yoghurt!!! Den såg gammal ut, enligt paketet var den gammal, smakade inte så jättelustigt som man kan tänka sig. Dock så skapade den mer hunger, lite tvärtomeffekt det där. Idag ska jag jobba massor massor massor! Har ungefär tiotusen saker att göra. Skolan har blivit enormt lidande de senaste 10 dagarna, har ägnat all min tid åt styrelsearbete. Det innebär att även lilla företaget står stilla som en fastfrusen lyktstolpe i -47°. Några jobb jag antecknat att jag ska söka har inte blivit sökta. Tur är då att ansökningstiden inte går ut förrän fredag. Illa är då att mitt cv inte layoutat sig själv. Och just ja! Om en timme ska jag tvätta. Och på torsdag åker jag till Trollhättan. Så nu blir det jobb 56 timmar om dagen två dygn framöver. För så himla roligt är det inte att tvingas ignorera konferensen jag ska på för att sitta på hotellet och jobba. Om det inte är ett lyxhotell med roomservice jag slipper betala. Förresten så behöver jag en skrivare. Min dog för ett tag sedan. Idag ska jag till Stephan för att skriva ut ETT papper. Jag har ett spännande liv. Tycker ni inte det?!?

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *