Hej!

_MG_6439Vad kul att du hittat hit! Jag heter Sophia Lönnergård och förutom att jag bloggar (klicka dig vidare till bloggen när du läst klart detta lilla stycke) så sysslar jag med digital marknadsföring, marknadsstrategier, sociala medier, skriver texter och massa annat som faller under rollen som marknadsförare. Jag gör såklart himla mycket mer grejer som jag inte tar betalt för som yoga, spana på konst, hänger med vänner och familj, spenderar lite för mycket tid med Netflix… mer om det läser ni om i min blogg. Och som de flesta 80-talister tycker jag en hel del om saker – det får också plats i bloggen med jämna mellanrum.

Som marknadsstrateg och content creator är jag välplanerad, proaktiv, analytisk, prestigelös och kreativ. Med ett bra öga för design och text, en skarp strategisk och analytisk hjärna och ett glatt barnasinne kan jag hjälpa dig och ditt företag att komma längre i din digitala och sociala kommunikation.

Behöver du hjälp med marknadsföring, strategier, sociala medier, texter eller liknande konsultarbete är du varmt välkommen att kontakta mig på 0739-75 57 17 eller på
kontakt [at] barasophia . se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *